Řídíme budoucnost tvorby obsahu v SharePointu: Vstupte do éry umělé inteligence

 

Microsoft Sharepoint v nastupující éře umělé inteligence zjednodušuje své prostředí pro autory obsahu. Jeho budoucí podoba přináší intuitivní prostředí s menším počtem ručních kroků, díky využití umělé inteligence.

Vizí je umožnit jednotlivým specialistům snažíš tvorbu, publikování a sdílení obsahu. Funkce Copilot v SharePoint měnit vaše myšlenky a slova ve výkonné nástroje pro tvorbu a úpravy sharepointových webů a stránek. Tvůrcům nabízí kombinaci výkonů velkých jazykových modelů s jejich firemními daty v Microsoft Graph. To vše v rámci existujících závazků v oblasti zabezpečení dat a ochrany osobních údajů.

Nové prostředí dokáže stávající dokument nebo prezentaci převést na stránku, která využívá nejlepší vizuály webového designu Sharepoint. Vaše vizuály tak budou designově atraktivnější a sofistikovanější. Branding, motivy, typografie, rozvržení, snímky, animace, pohyb dostávají zcela jinou dynamiku. Autentičnost sdělení, podpora značky a zákaznické zkušenosti jsou na prvním místě.

Velké podpoře se dostává stále populárnějšímu a nezbytnému videoobsahu. Prostředí přehrávání videa Microsoft Stream, tak prošlo několika významnými vylepšeními, aby byl obsah viditelnější a umožňoval publikovat profesionální obsah.

Představujeme funkci Copilot v SharePointu a nová prostředí OneDrivu | Blog o Microsoftu 365

Sdílej v médiích

ridime-budoucnost-tvorby-obsahu-v-sharepointu-vstupte-do-ery-umele-inteligence

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu