Nová verze Microsoft Teams – efektivní spolupráce bez hranic.

 
  novinka

Microsoft nedávno představil novou verzi Microsoft Teams. Tato aktualizace zahrnuje vylepšené uživatelské rozhraní, nový základní panel pro rychlý přístup k aplikacím, vylepšené menu nastavení a lepší integraci s Microsoft 365 a Power Platform. Umožňuje uživatelům přístup a používání aplikací Planner, Lists a Power Apps přímo v rámci aplikace Teams. Nová verze Teams také přináší nový zážitek z meetingů, včetně nového režimu Together, který využívá umělou inteligenci (Microsoft Copilot) k umístění všech účastníků meetingu do sdíleného virtuálního prostoru, což navozuje pocit, že jsou všichni v jedné místnosti. Dynamický pohled umožňuje uživatelům zobrazovat sdílený obsah a účastníky meetingu současně a nová přizpůsobitelná pozadí a nastavení umožňují uživatelům personalizovat svůj zážitek z meetingu.

Pro efektivnější využívání zdrojů byla aplikace Teams aktualizována tak, aby byla rychlejší a využívala méně systémových prostředků. Interakce uživatelů, které se vyskytují nejčastěji, byly upřednostněny, aby se optimalizovala navigace. Nové Teams umožňují okamžité přepínání mezi chaty, kanály a aktivitami. To znamená rychlejší a citlivější prostředí, což je klíčové pro rychlý a efektivní přístup k relevantním informacím.

Microsoft uzavřel partnerství s nezávislou srovnávací firmou GigaOm, která testovala výkon nových a klasických Teams na třech různých noteboocích (low-end, univerzální a vysoce výkonné). Testy prokázaly, že nové Teams jsou rychlejší a využívají méně systémových prostředků než klasické Teams. Můžete spotřebovávat až o 50 % méně paměti a až o 70 % méně místa na disku, což umožňuje rychlejší a plynulejší práci Nové Teams umožňují 3x rychlejší instalaci, 2x rychlejší spuštění aplikace, 2x rychlejší připojení ke schůzkám a 1,7x rychlejší přepínání mezi chaty a kanály. Navíc, při komunikaci s více účty a organizacemi, nemusíte být přerušováni při přechodu z jednoho účtu na druhý. Nový Teams vám umožní efektivněji spolupracovat napříč hranicemi organizace a rychle přecházet mezi účty, aniž byste museli trávit čas přihlašováním a odhlašováním. To zajišťuje, že váš pracovní postup nebude narušen a všechny vaše schůzky a hovory budou probíhat hladce a efektivně.

Nová verze Teams je momentálně k dispozici v preview a aktualizaci plánuje Microsoft zpřístupnit všem uživatelům v nadcházejících měsících.

Podrobnosti k tématu najdete v tomto článku.

Sdílej v médiích

nova-verze-microsoft-teams-efektivni-spoluprace-bez-hranic

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu