OneDrive a Microsoft Lists: Nová generace produktivity a organizace.

 

OneDrive poskytuje svobodu přístupu odkudkoliv a sdílení souborů s důrazem na bezpečnost a dodržování předpisů. Společnost Microsoft přináší aktualizované prostředí OneDrive, které zahrnuje prostředí souborů v Microsoft 365. Nové prostředí OneDrivu je chytré a využívá umělou inteligenci, aby vám umožnilo pracovat efektivněji. Pomůže vám najít rychleji správný soubor, pokračovat v práci a zjistit, co se stalo, když jste byli pryč. Můžete si prohlížet domovskou stránku s posledními a doporučenými soubory, nebo přepnout na zobrazení souborů podle sdílejících osob nebo obsahu spojeného se schůzkami. OneDrive se tak přizpůsobuje vašim potřebám, aby vám ušetřil čas a umožnil vám být produktivnější.

Microsoft Lists pomáhá týmům odemknout jejich plný potenciál, udržet organizaci a posouvat se vpřed společně. Týmy všech velikostí mohou sledovat průběh, sdílet zdroje a organizovat informace během práce. Představuje nové formy pro čistší sběr informací, zlepšení celkového výkonu a větší možnosti sdružování. Základem Microsoft Lists jsou data, která můžete sledovat a spravovat. Začíná to shromažďováním zpětné vazby, hlášením problémů, plánováním událostí a dalšími scénáři, často od více zúčastněných stran. Aktualizovaná verze usnadňuje sběr informací pomocí moderních formulářů. Můžete vytvořit a sdílet více formulářů pro stejný seznam, například jeden pro interní členy a jeden pro externí hosty. Vylepšené rozhraní Microsoft Lists pro prohlížeč, pro progresivní webové aplikace a pro Microsoft Teams, zrychlilo načítání seznamů a aplikací o polovinu. Můžete využít nové filtry, které vám umožní snadno zjistit, co filtrovat, jak seskupovat položky a jednoduše vytvářet a přepínat zobrazení. A pokud chcete vědět, kdo právě spolupracuje, Microsoft Lists vám nyní v reálném čase ukazuje, kdo a kde v seznamu pracuje. Získáváte také výkonné nové funkce do šablon Microsoft Lists.

Brzy budete moci zahrnout Microsoft Power Automate do vlastních šablon seznamů Microsoft. Můžete začít s rychlejším nastavením seznamů a přidávat opakované hodnoty strukturovaných dat, vlastní zobrazení a automatické pracovní postupy. To vám umožní vytvářet vlastní podnikové aplikace pomocí pouhých několika kliknutí, spolu s šablonami, které poskytuje společnost Microsoft.

Představujeme funkci Copilot v SharePointu a nová prostředí OneDrivu | Blog o Microsoftu 365

Sdílej v médiích

onedrive-a-microsoft-lists-nova-generace-produktivity-a-organizace

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu