Posuňte firemní komunikaci na vyšší úroveň s Power Virtual Agents

 

Chcete posunout firemní komunikaci napříč kanály a jazyky na novou, vyšší úroveň? Pover Virtual Agents vám umožní rychlé vytváření robotů pomocí umělé inteligence v grafickém rozhraní, s minimální náročností na kódování, a s podporou umělé inteligence pro návrh a reakce (Preview).

Díky tomuto nástroji můžete komunikovat se zákazníky nebo zaměstnanci v jakémkoliv kanálu (např. weby, mobilní aplikace, Microsoft Teams, Facebook, a dalších) podporovaném službou Azure Bot Framework v několika jazycích. Jednoduchá a intuitivní tvorba v kombinaci s implementací prostřednictvím centrální správy a integrovaných rolí napříč prostředími pomáhá zajistit dodržování předpisů, zásad správného řízení a je garantem bezpečnosti.

Automatické sledování ukazatelů výkonosti robotů umožňuje identifikovat budoucí témata a s podporou umělé inteligence je kontinuálně vylepšovat. Advanced bot-building studio je k dispozi. Využijte této možnosti a poskytněte vašim vývojářům a dalším členům projektových týmů možnost spolupracovat na vytváření robotů s Power Virtual Agents.

Kombinujte profesionální vývojářské funkce Azure Bot Framework Composer s jednoduchostí platformy s minimem kódu v jediném vývojovém „plátně“.

Intelligent Virtual Agents and Bots | Microsoft Power Virtual Agents

Sdílej v médiích

posunte-firemni-komunikaci-na-vyssi-uroven-s-power-virtual-agents

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu