Připojte se k největšímu virtuálnímu eventu Microsoft Inspire a objevte nové příležitosti pro rozvoj svého podnikání!

 

Víte, co je Microsoft Inspire? Tento neuvěřitelný jednodenní, virtuální event je určen pro partnery a zákazníky, kteří se zajímají o inovace, technologie a podnikání. Na tomto eventu se setkávají tisíce účastníků z celého světa a společně objevují nové příležitosti pro rozvoj svého podnikání.

Na Microsoft Inspire můžete očekávat neuvěřitelné prezentace od klíčových řečníků, jako jsou Satya Nadella, Brad Smith, Gavriella Schuster a mnoho dalších. Tento event nabízí také mnoho interaktivních sezení a příležitostí k síti s partnery, kteří sdílí vaše zájmy a cíle.

Během této nezapomenutelné události se dozvíte o nejnovějších trendech v oboru, nových technologiích a inovativních řešeních, které pomáhají řešit výzvy vašeho podnikání. Nezáleží na tom, zda jste IT profesionál, podnikatel nebo partner, Microsoft Inspire je ideálním místem, kde můžete získat nové znalosti a rozšířit své obzory.

Přidejte se k nám na Microsoft Inspire a objevte nejnovější technologické trendy a inovace, které vám pomohou dosáhnout svých podnikatelských cílů a posunout váš byznys na další úroveň. Letošní akce je naplánována na 18. – 19. července 2023, proběhne online a pro účastníky není zpoplatněna.

Podrobnosti k tématu najdete v tomto článku.

Sdílej v médiích

pripojte-se-k-nejvetsimu-virtualnimu-eventu-microsoft-inspire-a-objevte-nove-prilezitosti-pro-rozvoj-sveho-podnikani

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu