Promo akce do konce června

 

Zajímáte se o nákup Microsoft 365 E3? Pak pro Vás máme novou nabídku v CSP!

Nabídka se týká zákazníků, kteří budou nakupovat Microsoft 365 E3 zcela poprvé a nikdy jej ještě v tenantu neměli (snadno zjistíte z historie licencí). Nákup musí být realizován v CSP NCE s ročním závazkem, v období od 1.2.2023 do 30.6. 2023. Pak je možné uplatnit 15% slevu z ceny licencí. Velikost nákupu nesmí přesáhnout 2400 licencí.

Přemýšlíte o přechodu z Dynamics 365 on-premise do Dynamics 365 cloud?

Potom využijte výhodného nákupu Dynamics 365 nebo Microsoft 365 Business, a to do 30.6.2023 v rámci promo „Dynamics 365 o 40 % levněji“. Pro využití nabídky je zapotřebí mít některý z modulů Dynamics 365 on-premise s aktivní Software Assurance, následně si vybrat cloudový modul, na který budete přecházet do cloudového prostředí a sleva v podobě 40 % na 3letém předplatném v CSP může být uplatněna. Součástí této nabídky jsou také přístupová práva CAL do on premise Dynamics 365 a podpora fázovaných cloudových migrací.

Je vaše firma stávajícím zákazníkem CSP NCE modelu s měsíčním závazkem anebo přemýšlíte o přechodu do CSP NCE?

Díky promo „Microsoft 365 Business, Power Apps/Power Automate o 16,7 % levněji“, které vzhledem k tomu, že Microsoft stále neuvedl definitivní datum ukončení CSP Legacy, může představovat jedinečnou nabídku. Slevu je možné využít na nákup s měsíčním závazkem pro následující předplatná: Microsoft 365 Business Basic/Standard/Premium, Microsoft 365 Apps for Business, Defender for Business, Teams Essentials a také Power Apps/Power Automate samostatné plány.

Sdílej v médiích

promo-akce-do-konce-cervna

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu