Revoluční umělá inteligence pro kybernetickou bezpečnost: Microsoft Security Copilot

 

Společnost Microsoft vyvinula novou generaci umělé inteligence zaměřenou na oblast kybernetické bezpečnosti. Nástroj Microsoft Security Copilot umožní rychleji odhalovat aktuální hrozby, umět na ně reagovat a celkově usnadnit orientaci v je jich prostředí. Security Copilot bude využívat znalostní databázi společnosti Microsoft o typech a charakteristikách jednotlivých hrozeb, které současně propojí s nejnovějšími daty a poznatky v tomto oboru.

Odborníci na kybernetickou bezpečnost, tak dostanou k ruce asistenta s umělou inteligencí, který jim bude pomáhat při jejich práci a pomoci jim v nelehkém úkolu svádět leckdy asymetrický boj se sofistikovanými útočníky. V celém digitálním svět dochází každou vteřinou k více jak tisícovce pokusů o prolomení hesel. Nástroje, infrastruktura ani počet specialistů nejsou na „tuto přesilu“ dostatečně připraveni.

Security Copilot si klade za cíl toto prostředí zpřehlednit a posílit tak možnosti bezpečnostních týmů. Dalším cílem Security Copilot je neustálé učení a zlepšování. Díky tomu plánuje poskytovat bezpečnostním týmům ty nejnovější poznatky o útočnících, jejich taktice, technikách a postupech. K tomu bude mít trvalý přístup k nejpokročilejším modelům OpenAI. Pomůže tak sdílet dovednosti a možnosti bez ohledu na velikost bezpečnostních týmů a organizace.

Microsoft Security Copilot je v současné době k dispozici v neveřejné náhledové verzi.

S nástrojem Security Copilot vnáší Microsoft do ochrany před kybernetickými útoky sílu umělé inteligence – Microsoft News Center

Sdílej v médiích

revolucni-umela-inteligence-pro-kybernetickou-bezpecnost-microsoft-security-copilot

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu