Managed Microsoft 365 "Řízené prostředí cloudových služeb."

 
  M365

Implementace a nasazení Microsoft 365 není pouhý nákup licencí a jejich aktivace. V rámci licenčního modelu máte nejen možnost efektivně pokrýt uživatelské požadavky produkty Microsoft. Zároveň vám díky správě a automatizaci prostředí umožníme využívat veškeré funkcionality a služby, které vám tyto nabízejí. Pomocí správné adopce dokážete zvládnout více s méně prostředky.

Mobile Device Management „Jak zabezpečit koncové zařízení pomocí Managed Microsoft 365?“

S novými technologiemi a rostoucí potřebou bezpečnosti dat se organizace potýkají s nelehkým úkolem zabezpečit a spravovat svá zařízení. Naštěstí existují inovativní řešení, která umožňují rychlou, efektivní a bezpečnou správu zařízení v celém jeho životním cyklu s minimální kooperací ze strany IT.

Revoluce ve správě zařízení: Bezpečné, efektivní a bezproblémové

„S managovanými službami Microsoft 365 od KPCS CZ získáváte nejen nejmodernější technologie, ale také špičkovou ochranu před riziky a nevhodnou konfigurací politik. Můžete si být jisti, že vaše data jsou v bezpečí a vaše zařízení jsou spravována efektivně a s minimální námahou ze strany IT. Aniž byste museli investovat více času a zdrojů, máte jejich plnou kontrolu od objednávky až po vyřazení z provozu. Nebuďte vázáni na místě a pracujte odkudkoliv, kdykoliv a bez obav o bezpečnost vašich dat. To vše díky moderní a bezpečné správě zařízení.“

Celé dubnové číslo časopisu IT Systems naleznete ZDE

Pokud jsou i pro Vás řízené služby Microsoft 365 aktuálním tématem, neváhejte nás kontaktovat:

> Jiří Bečka

mail: becka@kpcs.cz

Senior konzultant | Microsoft 365 Service Owner v KPCS CZ, své zkušenosti s Microsoft technologiemi rozvíjí několik let, od podpory zákazníkům až po architekturu samotných řešení. V rámci KPCS webinářů předává své znalosti také v oblasti hardware a bezpečnostních technologií.

Sdílej v médiích

managed-microsoft-365-rizene-prostredi-cloudovych-sluzeb

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu