Optimalizované sdílení obrazu v Microsoft Teams

 
  novinka

Microsoft představil dvě nové funkce pro Microsoft Teams, které vylepšují uživatelský zážitek při prezentacích a sdílení obrazovky. Tyto funkce zahrnují volně přemístitelný panel nástrojů Presenter a možnost optimalizace přehrávání videa jedním kliknutím.

Detaily nových funkcí

1. Volně přemístitelný panel nástrojů Presenter:

  • Po zahájení schůzky v Microsoft Teams a vybrání možnosti „Sdílet“ pro sdílení obrazovky, lze nyní panel nástrojů volně přemisťovat po celé obrazovce. Tato funkce poskytuje flexibilitu a umožňuje uživatelům umístit panel tam, kde nepřekáží důležitým informacím nebo sdílenému obsahu.

Optimize2

2. Optimalizace přehrávání videa:

  • Pro zajištění plynulého přehrávání videa během sdílení obrazovky mohou uživatelé kliknout na tlačítko „Optimalizovat“. Tato funkce automaticky upraví nastavení pro nejlepší kvalitu přehrávání, což minimalizuje problémy se sekáním nebo nízkou kvalitou obrazu.

optimize1

Dostupnost

Tyto nové funkce jsou v současné době dostupné pro členy programu Teams Public Preview a pro uživatele, kteří jsou zařazeni do Microsoft 365 Targeted release. To znamená, že funkce jsou testovány omezenou skupinou uživatelů před jejich plným zavedením pro širokou veřejnost.

Výhody nových funkcí

Nové funkce přinášejí několik výhod, které zlepšují celkový zážitek z používání Microsoft Teams:

  • Zvýšená flexibilita: Možnost přesunout panel nástrojů poskytuje lepší kontrolu nad prezentací a umožňuje se zaměřit na klíčový obsah bez rozptylování.
  • Lepší kvalita videa: Optimalizace videa jedním kliknutím zajišťuje, že prezentace obsahující video budou přehrávány hladce, což je klíčové pro profesionální a vzdělávací prostředí.

Více informací a podrobné instrukce najdete na oficiálním blogu Microsoft 365 Insider.

Sdílej v médiích

optimalizovane-sdileni-obrazu-v-microsoft-teams

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu