Windows 11 jsou tu

 
 Marek Honti

To, co jsme již před časem avizovali v článku Windows 11 přicházejí, se včera 5.10. 2021 stalo skutečností. Microsoft vydal Windows 11. Pokud jste členy Windows Insider programu, možná už nový operační systém nějakou dobu testujete, nicméně teprve od včerejška si nový OS mohl nainstalovat kdokoliv. Teda kdokoliv s kompatibilním počítačem, ale k tomu je ještě dostaneme.

Běžný uživatel získá upgrade přes službu Windows Update za předpokladu, že používá legální kopii OS. Aktualizece by měly být nabízeny nejdříve na novější HW a postupně se update nabídne i starším strojům.

Pokud si nejste jisti, zda váš počítač splňuje požadavky pro instalaci Windows 11, můžete provést ověření pomocí aplikace MS PC Health Check (ke stažení zde). Po stažení a instalaci aplikace stačí spustit kontrolu:

img

V ideálním případě pak bude vypadat výstup následovně:

img

Pokud uvažujete o nasazení nového OS v enterprise prostředí a máte jakékoli otázky či pochybnosti, s důvěrou se na nás obraťte. Náš team už nasazení Windows 11 testuje a poradí vám, ať už se rozhodnete použít pro nasazení konzervativnější SCCM/MECM, nebo Intune.

Sdílej v médiích

windows-11-jsou-tu

Kontakt

Nenašli jste, co hledáte? Pošlete nám zprávu a zůstaneme s vámi ve spojení.

* Vyžadované pole. Osobní data použijeme pouze pro vypracování odpovědi na dotaz. Pravidla zpracování osobních údajů.

* Souhlas se zpracováním údajů

map us
map eu